• Åpen dag på Høgskolen i Gjøvik

  Åpen dag på Høgskolen i Gjøvik

  Onsdag 5. november arrangerer Høgskolen i Gjøvik åpen dag. Dagen starter med felles informasjon i Eureka kl. 10:15. Videre blir det informasjon om de ulike studietilbudene, samt stands ved studentorget. (24.10.14)

   
 • Skolens egen minibuss

  Nyprofilert minibuss

  Raufoss vgs har anskaffet seg egen minibuss. Bussen ble nylig profilert og er godt synlig i trafikkbildet. I følge fag- og utviklingsleder Vegar Sommerstad har elever og lærere et stort behov for å komme seg ut og se på hvordan fagene blir utført i praksis ute i samfunnet.
  (20.10.14)

   
 • Amal Aden

  Amal Aden til Raufoss videregående skole

  Tirsdag 28. oktober kommer forfatter Amal Aden til Raufoss videregående skole. Alle påbyggklassene,  4 FAF og 4 TAF vil få høre et foredrag om likestilling, homofile minoriteter, integrering, mestring og det flerkulturelle Norge.
  (19.10.14)

   
 • Amalie Edland Schjøll

  Amalie Schjøll nytt styremedlem i Elevorganisasjonen i Oppland

  Vi gratulerer Amalie Schjøll, elev ved Vg3 påbygging på Raufoss videregående skole, som denne uken ble valgt inn i styret til Elevorganisasjonen i Oppland. (18.10.14)

   
 • Rollespill på timeplanen for Vg1 HO-elevene

  Rollespill på timeplanen for elevene ved Vg1 Helse og oppvekst

  Onsdag 15.oktober jobbet elever fra Vg1 Helse og oppvekst med temaet omsorg og service. De fikk i oppgave å lage et rollespill hvor de viste et eksempel på hva som er dårlig omsorg og et eksempel på hva som er god omsorg.
  (16.10.14)

   
 • Vidar Holm med en av de nye maskinene.

  Raufoss vgs på høyde med industrien

  CNC-verkstedet ved skolen har fått ny teknologi til nærmere 2 millioner kroner. (13.10.14)

   
 • Besøk av NRK Oppland

  Besøk av NRK Oppland

  Fredag 10.oktober hadde restaurant- og matfagavdelingen ved Raufoss videregående skole besøk av NRK Oppland. NRK hadde tidligere på dagen gjort opptak andre steder på Toten. Temaet for dagen var kålrot, fra jord til bord. (13.10.14)

   
 • Verdensdagen for psykisk helse

  Vel gjennomført arrangement med tema psykisk helse

  Torsdag 9.oktober hadde vi på Raufoss vgs besøk fra Mental Helse Toten og DPS Gjøvik, temaet var hvordan takle hverdagsstress. Etter en innledning ved rektor Kjersti Nørstebø, hadde leder for Mental Helse Toten, Randi Smestad et innlegg om viktigheten av å roe ned og senke skuldrene. (10.10.14)

   
 • Verdensdagen for psykisk helse

  Verdensdagen for psykisk helse

  I forbindelse med «Verdensdagen for psykisk helse» 10.oktober, skal 3PBY delta på et arrangement torsdag 9.oktober i auditoriet. Temaet i år er hverdagsstress og psykisk helse. Se hverandre - senk skuldrene! (07.10.14)

   

Raufoss VGS, Prøvenveien 71, 2830 Raufoss, Postadresse: Postboks 601, 2808 Gjøvik.
Tlf 61 19 82 00 Faks: 61 19 82 04  Send e-post til skolen 
Ansvarlig redaktør: Kjersti Nørstebø Web-redaktører: Mona Storsveen og Hege Flati Grythe