• Informasjonsmøte om videregående opplæring for fremmedspråklige

  Onsdag 10. september arrangerte fylkesopplæringssjefen (FOS) for første gang et eget informasjonsmøte for minoritetsspråklige 10. klassinger og deres foresatte. (19.09.14)

   
 • Elever fra Vg2 ambulansefag deltok på øvelse

  Elever fra Vg2 ambulansefag deltok på øvelse

  Elevene ved Vg2 ambulansefag deltok på øvelse i Espatunnelen denne uka. Scenarioet var slik: "26 personer "skadet" i øvelse. En bil og en buss har kollidert i en tunnel på E6, og flere er alvorlig skadet." Les mer om saken på nrk.no. (18.09.14)

   
 • Vg2 ambulansefag har vært på tur på Spåtind

  Vg2 ambulansefag på hyttetur

  Forrige uke var Vg2 ambulansefag et døgn i Synnfjellet, med Røde Korshytta Fjellvåk som base. Det ble tid til både tur i regnvær, undervisning, kortspill og film på hytta. En god investering i læringsmiljøet. (17.09.14)

   
 • E-bøker i biblioteket

  E-bøker på skolebiblioteket

  Nå kan du låne e-bøker på skolebiblioteket. Last ned appen eBokBib og logg inn med lånernummer og pinkode. Hvis du ikke har nasjonalt lånekort, kan du få det på skolebiblioteket. Pr. i dag så kan publikum låne ca. 600 titler for barn, ungdom og voksne. Bøkene er rangert innen ulike sjangre. Utover høsten vil det bli kjøpt inn enda flere titler til utlån. (16.09.14)

   
 • Skolefotografering

  Skolefotografering

  Skolefotografering finner sted onsdag 17., torsdag 18., fredag 19., samt mandag 22. september. Se vedlagt oppsett for fototider. Alle grupper må bytte innbyrdes med like store grupper. Klassene skal følges av lærer til fotografering. (15.09.14)

   
 • Norges Vels medlaje

  Velfortjente Norges Vels medaljer

  I sommer fikk tre av våre ansatte Norges vels medalje for lang og tro tjeneste hos Raufoss videregående skole, de tre er fra venstre: Odd Arne Madsen, Morten Eriksen og Per Furuseth, alle tre dyktige og inspirerende lærere. Vi gratulerer! (15.09.14)

   
 • Elevrådsstyrevalg

  Elevrådsvalg

  Fredag 12. september ble det avholdt valg til elevrådsstyret ved Raufoss videregående skole. (15.09.14)

   
 • John Eivind Melbye og Kristian M. Olsen

  Politibesøk

  Som dere har registrert, har vi med jevne mellomrom hatt besøk av politiet her på skolen. John Eivind Melbye og Kristian M. Olsen har en glødende interesse for forebyggende arbeid opp i mot ungdomsgruppa. (11.09.14)

   
 • Victor og Dag Adrian i 1RMC

  Utsalg ved 1RMC

  Vg1 Restaurant- og matfag C hadde utsalg onsdag den 10.september, her representert med Victor og Dag Adrian. Disse elevene med lærere og assistenter har vært aktive i oppstartukene, tur ut i skog og mark på leting etter naturens goder.
  (11.09.14)

   

Raufoss VGS, Prøvenveien 71, 2830 Raufoss, Postadresse: Postboks 601, 2808 Gjøvik.
Tlf 61 19 82 00 Faks: 61 19 82 04  Send e-post til skolen 
Ansvarlig redaktør: Kjersti Nørstebø Web-redaktører: Mona Storsveen og Hege Flati Grythe