• Montering av Max

  Max anatomiundervisning!

  Endelig har vi fått nytt skjelett etter at det gamle ble pensjonert og forsvant i søppelcontaineren for et par år siden. Vg1 helse- og oppvekstfag kombinerte anatomiundervisning med monteringsjobben slik at «Max» nå er klar til dyst i undervisningen. (30.01.15)

   
 • HLR-repetisjon på Reinsvoll ungdomsskole

  Tirsdag 27. januar besøkte elevene på Vg2 ambulansefag Reinsvoll ungdomsskole. I overkant av 200 ungdomsskoleelever fikk en god repetisjon på hjertelungeredning (HLR) og sideleie. Godt jobba! (30.01.15)

   
 • Her har vi et bilde av assistent Jan Røise som veileder eleven når oppskriften skal leses.

  Viktige elevassistenter

  Hva vil det si å jobbe som elevassistent ved en videregående skole? Vi har stilt spørsmålet til teamkoordinator for elevassistentene ved Raufoss videregående skole, Trine Nilsen. Å jobbe som elevassistent byr på en variert arbeidshverdag, forteller Trine.
  (21.01.15)

   
 • E-bøker i biblioteket

  E-bøker på skolebiblioteket

  Nå kan du låne e-bøker på skolebiblioteket. Last ned appen eBokBib og logg inn med lånernummer og pinkode. Hvis du ikke har nasjonalt lånekort, kan du få det på skolebiblioteket. Pr. i dag så kan publikum låne ca. 900 titler for barn, ungdom og voksne. I løpet av året blir det også mulig å låne lydbøker.
  (20.01.15)

   
 • Søke videregående opplæring i Oppland

  Søke videregående opplæring

  Oppland fylkeskommune ønsker deg velkommen som søker til videregående opplæring i skole og formidling til læreplass. (07.01.15)

   
 • Roger Antonsen

  Den kulturelle skolesekken - onsdag 14. januar

  Førstelektor ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo, Roger Antonsen, kommer til Raufoss videregående skole onsdag 14. januar. Han skal holde to foredrag om matematikk. Hvert av foredragene varer i en skoletime. (06.01.15)

   
 • Prisbelønt industrilinje

  Hele tre ganger de siste årene har Raufoss videregående skole stukket av med prisen «Østlandsmester» i maskineringsfaget. Lærerne Roar Granum og Kjetil Rosenvold underviser ved teknikk og industriell produksjon (TIP). (06.01.15)

   
 • Eldrefest

  Vellykket førjulsfest for eldre

  Onsdag 26.november inviterte helse- og oppvekstfag vg1 og barne- og ungdomsarbeiderfag vg2 til førjulsfest for eldre i kantina på Raufoss videregående skole. Dette var et arrangement i samarbeid med Frivilligsentralen i Vestre Toten, og det kom ca 50 gjester denne kvelden. (18.12.14)

   
 • Jul på Stenberg

  RM-elevene på "Jul på Stenberg"

  Restaurant- og matfagteamet deltok på «Jul på Stenberg» søndag 16. desember. Elevene solgte julekaker som de har bakt på skolen. Mye folk var innom standen og sikret seg julebaksten for i år. (16.12.14)

   

Raufoss VGS, Prøvenveien 71, 2830 Raufoss, Postadresse: Postboks 601, 2808 Gjøvik.
Tlf 61 19 82 00 Faks: 61 19 82 04  Send e-post til skolen 
Ansvarlig redaktør: Kjersti Nørstebø Web-redaktører: Mona Storsveen og Hege Flati Grythe