• Jpnas Tåsås

  Jonas Tåsås norgesmester i CNC-maskinering

  Denne uka ble Yrkes-NM arrangert i Trondheim, men allerede forrige uke ble det konkurrert i CNC-maskinering på Kongsberg. Fra Raufoss videregående skole deltok Jonas Tåsås, elev i 4TIP-T og TAF-lærling hos Nammo Raufoss. Det resulterte i en fantastisk gullmedalje og norgesmestertittel. (31.10.14)

   
 • Åpen skole på Raufoss vgs

  ÅPEN SKOLE

  Vi på Raufoss videregående skole har gleden av å ønske velkommen til åpen skole tirsdag 4.november kl. 17.00-19.00. (30.10.14)

   
 • Raufoss vgs på Facebook

  Følg oss på Facebook

  Raufoss videregående skole har sin egen Facebookside. Følg oss for nyheter, informasjon og oppdateringer om hva som skjer på skolen. Skolebiblioteket er også på Facebook. Her blir det lagt ut nyheter, tips og nyttig informasjon som kan være til hjelp i skolehverdagen. Følg oss :)
  (30.10.14)

   
 • Internasjonal uke

  Internasjonal uke for 1RMC

  C-klassa ved Vg1 restaurant- og matfag hadde internasjonal uke i uke 43. Arbeidsoppgavene gikk ut på å søke opp relevant informasjon om et valgt land, for deretter lage mat som settes i forbindelse med dette landet. (28.10.14)

   
 • Åpen dag høgskolen i Gjøvik og høgskolen i Lillehammer

  Høgskoledag onsdag 5.november

  Invitasjon til åpen dag på høgskolen i Gjøvik og høgskolen i Lillehammer for elever i videregående skole i Oppland onsdag 5. november 2014. (28.10.14)

   
 • Skolens egen minibuss

  Nyprofilert minibuss

  Raufoss vgs har anskaffet seg egen minibuss. Bussen ble nylig profilert og er godt synlig i trafikkbildet. I følge fag- og utviklingsleder Vegar Sommerstad har elever og lærere et stort behov for å komme seg ut og se på hvordan fagene blir utført i praksis ute i samfunnet.
  (20.10.14)

   
 • Amal Aden

  Amal Aden til Raufoss videregående skole

  Tirsdag 28. oktober kommer forfatter Amal Aden til Raufoss videregående skole. Alle påbyggklassene,  4 FAF og 4 TAF vil få høre et foredrag om likestilling, homofile minoriteter, integrering, mestring og det flerkulturelle Norge.
  (19.10.14)

   
 • Amalie Edland Schjøll

  Amalie Schjøll nytt styremedlem i Elevorganisasjonen i Oppland

  Vi gratulerer Amalie Schjøll, elev ved Vg3 påbygging på Raufoss videregående skole, som denne uken ble valgt inn i styret til Elevorganisasjonen i Oppland. (18.10.14)

   
 • Rollespill på timeplanen for Vg1 HO-elevene

  Rollespill på timeplanen for elevene ved Vg1 Helse og oppvekst

  Onsdag 15.oktober jobbet elever fra Vg1 Helse og oppvekst med temaet omsorg og service. De fikk i oppgave å lage et rollespill hvor de viste et eksempel på hva som er dårlig omsorg og et eksempel på hva som er god omsorg.
  (16.10.14)

   

Raufoss VGS, Prøvenveien 71, 2830 Raufoss, Postadresse: Postboks 601, 2808 Gjøvik.
Tlf 61 19 82 00 Faks: 61 19 82 04  Send e-post til skolen 
Ansvarlig redaktør: Kjersti Nørstebø Web-redaktører: Mona Storsveen og Hege Flati Grythe