2009-2010-2011

 • Ekskursjon til Roma

  I uke 18 var 2. klasse på studiespesialisering med formgiving på ekskursjon til Roma. Vi reiste nedover mandag og kom hjem lørdag 2. mai. (22.05.15)

   
 • FRISTER OG PROSEDYRER FOR KLAGE PÅ KARAKTERER (Standpunkt og eksamen) VÅREN 2015

  Klage på karakter eller annet: HUSK:
  - Skal være skriftlig
  - Skal være underskrevet (epost uten underskrift er ikke godt nok, se FOS-rundskriv 04-15) - Klagen sendes/leveres til skolen der eksamen er avholdt eller karakteren satt. (20.05.15)

   
 • Norges nest beste markedsføringsklasse» – det er oss fra Gjøvik, det!

  Markedsføring1 ved Gjøvik videregående skole var med i NM i markedsføring og tok en sterk 2. plass! (20.05.15)

   
 • Hvordan lykkes med skriftlig eksamen i norsk?

  «Det overordnete formålet med eksamen er at elevene skal vise den norskfaglige kompetansen sin. De skal lese ulike tekster og kunne sette dem inn i en faglig sammenheng, og de skal skrive en kort og en lengre tekst.» (19.05.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 21

  Kunstverket som vises denne uke er Dag Nordbrendens foto "Aage" fra 1987/2002. Fra serien "Be yourself tonight" (2005).  (17.05.15)

   
 • Gjovik videregående skole

  Mange spennende ledige stillinger

  Gjøvik videregående skole har ledig undervisningsstillinger innen økonomifag, helsearbeiderfag og helse- og oppvekstfag. Vi har også ledig stilling som dramapedagog og sangpedagog. Alle stillingene er ledige fra 1. august 2015. (13.05.15)

   
 • Innebandyfinaler

  Da kom vi mål med innebandyen. Etter at 1 MU og ST-A hadde spilt seg greit til finale, ble jentefinalen spilt. Der møtte 1 ST-A 1 ST-E. I innledningsrunden hadde 1 ST-E knust A-klassa med tre null. Finalen ble jevnere. Ti sekunder før slutt avgjorde 1 ST-A finalen til sin fordel. Jubelen sto i taket og selv jentene ble nok litt overraska over resultatet basert på innledningsrunden. (07.05.15)

   
 • Hva skjer i uke 19?

  Opptaksprøve til VG1 musikk
  Minikonsert og informasjon - Trøndertun Folkehøgskole
  Sykkeltur for VG2 og alle YF-klasser
  Innebadyturnering 
  Jam i kantina på fredag  (04.05.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 19

  Kunstverket som vises denne uke er John Andreas Savios tresnitt "Lassokaster", ca. 1925. Ute på vidda har en ung gutt i samedrakt klart å fange et reinsdyr i full fart med sin lasso. I det tauet strammes blir dyret kastet rundt og holdt fast av gutten. Han lener seg bakover for å motvirke de sterke kreftene. (04.05.15)

   
 • Gatemeklingskurs for barne- og ungdomsarbeiderfaget

  Bua elevene har gjennomgått et todagers kurs med gatemekling gjennom Røde Kors. Instruktørene har vært Tom Pettersen, Maureen Monnet, Randi Hermanrud og Sven-Kaare Sunde. (30.04.15)

   
 • Hva skjer i uke 18?

  Vårkonsert i Gjøvikhallen
  Ekskursjon til utlandet for 2DRA/2FOR
  NM for ungdomsbedrifter
  Gatemeglingskurs for 2BUA
  Opptaksprøve til VG1 musikk  (27.04.15)

   
 • NM-gull til Gjøvik-jentene

  Gjøvik HK J16 vant søndagens semifinale mot Nit/Hak 16-15, og gikk dermed videre til NM-finalen i Kongstenhallen i Fredrikstad.

  Mange av jentene går på skolen vår. Vi gratulerer!  (27.04.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 18

  Kunstverket som vises denne uke er Edgar Degas' maleri "Kvinne med hund" fra 1880-årene. På slutten av 1800-tallet var Paris sentrum for moteindustrien i Europa. En rekke fasjonable klesbutikker skjøt opp i byen. Tidens moter, ikke minst hatter, ble gjenstand for kunstnernes intense oppmerksomhet. (27.04.15)

   
 • Nye elevmentorer har fått opplæring

  I dag har de nye elevmentorene fått grundig opplæring i drømmeklassen. 37 nye mentorer ble plukket ut, etter først å ha vært til intervju.

    (24.04.15)

   
 • Illustrasjon debatt fra skolen

  Følg skoledebatt nå!

  Følg debatten om muntlige evner live fra Gjøvik videregående skole! Debatten starter fredag kl 11. (24.04.15)

   
 • 2SSS på Østfoldturné!

  Mandag 20. til onsdag 22. april reiste VG2 salg, service og sikkerhet på skoletur til Østfold med hovedfokus på sikkerhetsfaget, kroppsøving/friluftsliv og sosial moro. (24.04.15)

   
 • Gamlisungdommene sparket ifra

  De kulestepå to bein i gata er uten tvil russen. Men hva var dette? Narvestad, Pink Floyd og Weather Girls?! Det hviler på en måte et ekstra tungt revyansvar over russen ved Gjøvik videregående skole. (22.04.15)

   
 • Gjøvik-lærernes roadtrip

  Forrige uke var to lærere fra Gjøvik videregående skole på studiereise til FN i NewYork. 16 lærere får hvert år et unikt tilbud om å oppleve FN på nært hold gjennom en studietur i regi av FN-sambandet.  (21.04.15)

   
 • Hva skjer i uke 17?

  Russerevy
  Kultursekken
  Elevfest på TO-avdelingen
  «Gatemeglingskurs» for elever i 2BUA
  Praktiske prøver
  Frokostsamlinger og ettermiddagssamlinger (20.04.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 17

  Kunstverket som vises denne uke er bønnenisjen "Mihrab" i moskéen i Cordoba,  bygget i 960-årene. Det viktigste elementet i enhver moskè er stedet som markerer retningen mot Mekka, den såkalte Mihrab. Denne konkave nisjen er plassert midt på qibla-veggen som alle muslimer vender seg mot under bønn. Herfra leder imamen fellesbønnen hver fredag. (19.04.15)

   
 • Uteskole i nydelig vårvær

  Avdelingen for tilrettelagt opplæring har en gang pr. mnd uteskole med elevene. Gjennom ulike aktiviteter har vi fokus på friluftsliv, kroppsøving, naturfag, norsk, engelsk, matte, musikk og mat og helse . (13.04.15)

   
 • Hva skjer i uke 16?

  Teaterforestillingen «Gjøkeredet»
  Trafikkdager for russen 15. og 16. april
  Tilbud om eksamenstrening
  Tilbud om ekstra undervisning
  Bowlingkveld for hybelboere (13.04.15)

   
 • Teaterforestillingen «Gjøkeredet» med elever fra 3DRA på tirsdag og onsdag

  Elever fra 3. klasse i faget teaterproduksjon fordypning er igjen klar for å vise frem sin hovedproduksjon "Gjøkeredet". Forestillingen har elevene jobbet med lenge og de gleder seg til å endelig kunne vise den frem til publikum. (13.04.15)

   
 • Oxford-inspirert ungdomsdebatt

  Elever ved Gjøvik videregående skole startet debattkonkurranse i biblioteket. Tredjeklasseelevene Arvid Folke Järnbert, Rasmus Lian og Per Helge Bratberg Leulier tok i vinter initiativ til å starte Gjøvik debattsamfund. (12.04.15)

   
 • R2 matematikk på NTNU-ekskursjon

  Onsdag 11. mars reiste elevene i R2 matematikk og faglærerne Snorre Evjen og Ola Brox til Trondheim og NTNU. Tidligere GVS-elev Mads Iddberg var en utmerket guide på Campus Gløshaugen ved NTNU. (Gjøvik videregående skole) (07.04.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 15

  Jeg begynte på et nytt bilde, Livets dans. I midten på en eng en lys sommernatt danser en ung prest med en kvinne med utslått hår. Bak virvler en vill menneskemasse, fete menn som biter kvinner i nakken. Til venstre kommer en kvinne med blomstret kjole – hun griper etter en blomst. Fra E. Munchs opptegnelser (06.04.15)

   
 • Fellesmøte matematikklærerne ved Høgskolen i Gjøvik og Gjøvik vdg. skole

  Matematikklærerne ved Høgskolen i Gjøvik besøkte skolen tirsdag 17. mars for å få mer kunnskap om hvordan matematikk undervises i videregående skole (bøker, pensum, emnefordeling, digitalverktøy, undervisningsmetoder, eksamensformer m.m.). (26.03.15)

   
 • Ny utstilling på biblioteket

  Oppgaven som vi stiller ut på biblioteket er noen arbeider laget av 3. klasse på studieforberedende med formgiving i faget Design og arkitektur 3. (23.03.15)

   
 • Hva skjer i uke 13?

  Utstilling på biblioteket
  Kurs for hudpleieelever
  Filmskolen på Lillehammer
  Film: Studentvisning av Drone
  Akedag for elever på TO-avdelingen  (23.03.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 13

  Kunstverket som vises denne uke er Per Mannings fotografi "Leo" fra 1986
  Vi er vitne til en ganske vanlig situasjon for den som går tur med hunden. Dyret har gått ut i vannet og ser på oss med forventning: Hva vil vi gjøre nå? Er det tid for lek? (23.03.15)

   
 • Slår et slag for store oppdrag

  Tre dager i uka står praktisk snekkerarbeid på timeplanen for byggfaggutta på Gjøvik videregående skole. Selv om det er god trening med mindre oppgaver, er det større prosjekter som best ruster gutta for arbeidslivet. Det trenger skolen nå flere av. (20.03.15)

   
 • Geofaglig ekskursjon til Skeikampen: Vurdering av skredfare

  Det var strålende vintervær og bra stemning når geofagklasser fra Gjøvik- og Lillehammer vgs møttes på Skeikampen for å vurdere fare for snøskred. (17.03.15)

   
 • Hva skjer i uke 12?

  Tirsdag 17. er studiedag for elevene
  Skolemesterskap BUA
  3DRA deltar på fullskalaøvelse
  Besøk av matematikklærerne ved Høgskolen
  Utprøving av usynlig teater i kantina på fredag
  Orientering om Universitetet i Oslo (16.03.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 12

  Kunstverket som vises denne uke er Banksys "Segregation Wall" fra 2005. I 2003 startet Israel byggingen av en nesten 70 mil lang avsperring langs grensen til den okkuperte Vestbredden. Den består av et sammenhengende nettverk av gjerder og betong-vegger. (16.03.15)

   
 • Gode resultater fra Opplandsmesterskapet for UB på Hadeland Glassverk

  Gjøvik videregående skole gjorde det veldig bra på fylkesmessa for UB på Hadeland Glassverk den 11 og 12 mars 2015. Vinner av beste ungdomsbedrift 2015 ble Fotballstrømpa UB fra Gjøvikvideregående skole.  (13.03.15)

   
 • 2 medaljer til jentene ved Gjøvik videregående i junior NM på ski.

  Kristine Alm Karsrud og Mathilde Myhrvold gikk søndag på stafettlaget til Oppland, som tok bronsemedalje i junior NM på ski, som gikk av stabelen i Hommelvik i Trøndelag. (10.03.15)

   
 • Hva skjer i uke 11?

  Halv fagdag i engelsk
  Teoriprøve i kroppsøving VG1
  Fylkesmesse for ungdomsbedrifter
  Ekskursjon til NTNU
  Internasjonalisering
  Teateropsetning: slettmeg.no
  ELEVRÅDSMØTE FREDAG 13 (09.03.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 11

  Kunstverket som vises denne uke er Jean Heibergs maleri "Boksekamp" fra 1910 "(…) Boksing er en nevekamp mellom to personer med lærhansker på hendene. Kampene vinnes vanligvis på knockout, ved at man slår motstanderen kampudyktig, eller på poeng ved at man treffer med flest slag. Det er også en av verdens mest brutale og mediefokuserte idretter". (09.03.15)

   
 • VOLLEYBALLFINALE

  Torsdag 5/3 ble årets volleyballfinale spilt. Den gikk mellom 3 STA-1 og 3 STF. Det ble til tider vist veldig bra spill. Samtidig må stemninga berømmes. Godt humør, fair og kampvilje. (06.03.15)

   
 • Søkertall videregående opplæring i Oppland 2015-2016

  Søkertall videregående opplæring 2015-2016

  6743 søkere med ungdomsrett har søkt videregående opplæring i skole.
  604 søkere med ungdomsrett har søkt videregående opplæring i bedrift. (06.03.15)

   
 • Sommerskole 2015 Oppland fylkeskommune

  Meld deg på Sommerskole 2015

  Mangler du bestått karakter fra yrkesfaglig utdanningsprogram? Bruk muligheten for å bestå i matematikk, naturfag, kroppsøving og engelsk. (05.03.15)

   
 • Hva skjer i uke 10?

  Kick Off- «Krafttak mot kreft»
  "English Writing Workshop"
  Sjakkturnering 
  Volleyballfinale
  Morsmåldagen markeres på skolen torsdag 5. mars
  Teateroppsetning for Vg2-elever

  (02.03.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 10

  Kunstverket som vises denne uke er Antony Gormleys stålskulptur "Angel of the North", oppført i 1998. "Angel of the North" er antagelig Englands største og mest imponerende skulptur i friluft. Den er plassert like ved en motorvei ved Gateshead, et område med store omstillingsproblemer etter kullindustriens sammen-brudd. Daglig sees den 20 meter høye stålskulpturen av 90 000 mennesker som passerer langs A-1. (02.03.15)

   
 • Søknadsfrist 1. mars – Videregående opplæring

  Søknadsfrist 1. mars – Videregående opplæring

  Nå haster det med å søke videregående opplæring i skole eller formidling til lærefag. Registrer søknaden din på www.vigo.no   (23.02.15)

   
 • Kultursekken fredag 20.02: Iscenesatt

  Aasne Vaa Greibrokk og Liv Karin Dahlstrøm har utviklet denne produksjonen sammen, og turnerer hver for seg. Dette er hva de sier: Med denne produksjonen ynskjer me å gjera elevane bevisste biletspråket si makt i alt dei konsumerer av film og tv, og kor tydeleg link det har til sosiale media. (16.02.15)

   
 • 2 NM GULL I LANGRENN TIL ELEVER VED GJØVIK VGS

  Mathilde Myhrvold og Kristine Alm Karsrud, tok lørdag NM gull i sprint, i henholdsvis 17 og 18 års klassen i langrenn. Ingrid Sørumhaugen tok også en knallsterk 9. plass i 19-20 års klassen. (16.02.15)

   
 • Hva skjer i uke 8?

  Mandag: Danseforestilling i MDD-auditoriet
  Tirsdag: Ekskursjon i faget religion og etikk
  Onsdag: Huskonsert i MDD-auditoriet
  Fredag: Jam i kantina
  Skrivedag på VG3 (16.02.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 8

  Kunstverket som vises denne uke er George Osodi fotografi "Ogoni boy", fra 2007. "I dette prosjektet har den afrikanske fotografen George Osodi dokumentert og sammenlignet den nigerianske og den norske oljeindustrien. Han er ikke opptatt av å sjokkere, men å vise hverdagslivet der produksjonen foregår og konsekvensene for lokalbefolkningen." (16.02.15)

   
 • JENTENE ER REGIONSMESTERE I HÅNDBALL!!

  27 elever fra skolen representerte Gjøvik videregående skole på en flott måte på regionsmesterskapet i håndball 11 februar.  (13.02.15)

   
 • 2HEAB på skøyter

  Tirsdag hadde 2HEAB skøyter i kroppsøvingstimen. Det var en munter gjeng som trente ved gode forhold på stadion. (11.02.15)

   
 • Hva skjer i uke 7?

  Halv skrivedag på onsdag
  Utdanningsmesse for VG3
  Informasjonsmøte om IB
  Vinteraktivitetsdag for TO-avd. og 2BUA/2HEA
  Konsert med musikklinja på søndag
  Danseforestilling neste mandag
  Utstilling av elevarbeider (09.02.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 7

  Kunstverket som vises denne uke er Peder Balkes maleri "Fyr på den norske kyst", ca 1855 (09.02.15)

   
 • Elever på Londontur

  Uke 6 var vi på studietur til London med elever innen samfunnsfaglig engelsk og engelsk litteratur og kultur.  (09.02.15)

   
 • Vi har gleden av å invitere hybelbeboere på alpintur til Hafjell

  Avreise lørdag 21/3 kl. 10.00
  Hjemreise ca. kl. 17.00 (forventet hjem 18.00)
  Vi reiser opp med minibusser lørdag formiddag, og får med oss ettermiddagskjøring. (03.02.15)

   
 • Hva skjer i uke 6?

  Fagdag for 1ST, 1FO, 1DR og 1MU
  Opplæring for elevmentorer 
  Jam i kantina 
  Friidrettstrening på skolen  (02.02.15)

   
 • Klasse 3STD på skitur i regnværet!

  Onsdag 28.januar hadde 3STD utvidet gymtimen på ski i Gjøvikmarka. Turen gikk til Øverby hvor vi hadde skilek og enkel  skiteknikk trening. (02.02.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 6

  Kunstverket som vises denne uke er Gunnar S. Gundersens serigrafi "Champagnedag" fra 1973 "(…)Godt nytt kunst-år med en champagnehilsen fra Gunnar S. Gundersen." Han var en av de første kunstnere i Norge som arbeidet med et nonfigurativt formspråk etter 1945. (02.02.15)

   
 • Konsert med The Roof

  The Roof (elever i fra musikklinja på Gjøvik) inviterer til konsert i kulturhuset SAL 1 på Gjøvik! De har med seg noen venner og masse ny musikk.  The Roof slapp singelen "Seasons" 17. Jan som har blitt tatt godt i mot av OA og NRK! (30.01.15)

   
 • POLITISK STREIK ONSDAG 28. JANUAR FRA KL. 1400

  Undervisningen ved Gjøvik vgs vil  gå nesten  som normalt under den varslede politiske streiken onsdag 28.01.15. Alle klasser og elever  møter opp til undervisning som normalt. I de få tilfeller at undervisning bortfaller ved at lærer går ut i streik kl. 1400, får elever info fra lærer/avdelingsleder. (28.01.15)

   
 • Kultursekken: Fortapt og funnet. Et møte med Shaun Tans verden

  Onsdag 28.01 og torsdag 29.01 (på rom 6.213 og biblioteket). Et møte med tekst- og billeduniversene til den australske kunstneren Shaun Tan. Etter et innledningsforedrag i plenum kan elevene møte Tans kunst gjennom flere "opplevelses- og lyttestasjoner". (26.01.15)

   
 • Hva skjer i uke 5?

  Ekstraforestilling: "Jeppe på bjerget"
  3DRA viser regikonseptforestilling
  Orienteringsdag om høgere utdanning
  Foreldremøte om "Vekslingsmodellen" HO
  Kjemi-OL 2. runde
  Utstilling
    (26.01.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 5

  Kunstverket som vises denne uke er Lars Jordes maleri "Julegilde", 1895–96. Mot den blå kveldshimmelen aner vi konturene av et typisk tømmerhus fra Gudbrandsdalen, med lys i alle vinduer. Julefesten er tydeligvis i ferd med å avsluttes, for vertskapet står i døråpningen og tar farvel med gjestene. (26.01.15)

   
 • Kristine Alm Karsrud uttatt til europeisk Ungdoms-OL

  Søndag kveld fikk langrennsjenta Kristine Alm Karsrud fra Raufoss beskjed om at hun er uttatt til europeisk Ungdoms-OL. – Jeg gleder meg veldig. Det kommer til å bli en stor opplevelse som jeg vil huske lenge, spår Kristine. Egentlig var hun reserve på laget, men kom inn da en annen løper meldte forfall. (22.01.15)

   
 • 2DRA arrangerer dramaforestillingen «JEPPE PÅ BJERGET»

  2DRA med veiledning fra faglærerne Kristin Indahl og Nathalie Rey setter opp forestillingen "Jeppe på Bjerget", skrevet av Ludvig Holberg. Forestillingen spilles mandag 26.01 kl. 1900 i MDD-auditoriet.  (20.01.15)

   
 • Hva skjer i uke 4?

  Nytt elevrådsstyre
  Faginfodag på tirsdag
  Foreldremøte på tirsdag
  Prosjekt for hybelboere
  Konferanse for hudpleielærere
  Konsert med Power-trioen Koil (19.01.15)

   
 • Fantastisk helg for jentene i norgescup på Lyngna

  I helgen har det vært norgescup i langrenn på Lygna, og her bet de flinke jentene våres godt fra seg. Distansene som ble gått var 5km skøyting, sprint klassisk, og 5/10km klassisk.  (19.01.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 4

  Kunstverket som vises denne uke er Bendik Riis' maleri "Castraktion" (1950-årene). Vi er vitne til et blodig inngrep på en anonym pasient i en operasjonssal på et sykehus. Fire leger og en sykepleierske er, i følge den blodrøde innskriften, i ferd med å gjennomføre en kastraksjon. Den forsvarsløse pasienten ser nærmest ut som et lik, der han ligger naken og livløs på sengen. Til hodet er det koblet strømførende ledninger, et tegn på elektrosjokk-behandling. (18.01.15)

   
 • Nå satser vi ambisiøst

  Popbandet The Roof klar med sin første singel. Fem gutter på musikklinja ved Gjøvik videregåendesatser stort. Førstesingel slippes lørdag og i mars håper de å fylle storsalen på kulturhuset. (17.01.15)

   
 • Kultursekken: Sant og Saklig - Roger Antonsen, Matematiske eksperimenter

  Mandag 19.01. og tirsdag 20.01. (i MDD-auditoriet) Førstelektor ved Universitetet i Oslo, Roger Antonsen, er en prisvinnende formidler av matematikk. Han kommuniserer med ord og bilder et fag som vanligvis forbindes med tall, viser hvordan matematikk handler om å forstå verden og inviterer alle til å se matematikken som kreativ og vakker. (15.01.15)

   
 • Hva skjer uke 3?

  Utstilling av elevarbeider på biblioteket
  Konsert med Toneheim Folkehøgskole
  Gjøvik Kino: «The Imitation Game»
  Diverse besøk
  Elevrådet (12.01.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 3

  Kunstverket som vises denne uke er Rolf Nesch' fargemetalltrykk "St. Sebastian" fra 1941. Som tysk flyktning i Norge under andre verdenskrig, fikk Rolf Nesch krigens realiteter tett inn på livet.  (12.01.15)

   
 • Søke videregående opplæring i Oppland

  Søke videregående opplæring

  Oppland fylkeskommune ønsker deg velkommen som søker til videregående opplæring i skole og formidling til læreplass. (07.01.15)

   
 • Hva skjer i uke 2?

  Besøk fra fagopplæringen i OFK
  Eksamenstrekk 
  Abelkonkurransen 

  . (05.01.15)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 2

  Kunstverket som vises denne uke er Theodor Kittelsens maleri "Soria Moria slott", 1900. Askeladden kan omsider se reisens mål i det fjerne, slottet hvor en prinsesse blir holdt fanget av et stort, stygt troll. (05.01.15)

   
 • God jul og godt nytt år

  Alle elever og ansatte ved Gjøvik videregående skole ønskes en riktig god jul og et godt nytt år!
  - Første skoledag i 2015 er mandag 5. januar
  - Det er planleggingsdag for lærerne fredag 2. januar
  Hilsen rektor  (19.12.14)

   
 • Filmfestivalen Gullkua for medieelever i Gjøvik kino

  Gullkua er et samarbeidsprosjekt med Gausdal vgs og Gjøvik vgs.Elevene har en uke på seg til å lage en film på 3 minutter og det juryeres i ulike kategorier som Beste film, Beste foto, Beste lyd. Beste scenografi, Beste mannlige skuespiller, Beste kvinnelige skuespiller, Beste ide/manus, Beste kyss, Beste spesialeffekt/ actionscene, Morsomste scene, Beste plakat. (18.12.14)

   
 • 2 MED og 3 STC vant basketfinalene

  Endelig kom vi i mål med basketfinalene for gutter og jenter. Mye logistikk som skal passe på en skole med mange elever og ansatte. Både vi som arrangerer, men også elever, takker alle ansatte på skolen som gjør at vi kan fortsette dette positive miljøtiltaket det er å møtes i gymsalen for vennskaplig dyst. (15.12.14)

   
 • Elevrådsmøte uke 51

  Onsdag 17.des  Tid: 11.30-12.10 og aud. 6.213
  Tillitsvalgt eller vara møter. Saksliste legges ut i fronter. Servering. (15.12.14)

   
 • MK-elever deltar i Gullkua – filmprosjekt

  MK-elever i VG 1 og VG 2 deltar i dette hele onsdag 17.12.14. I år vil Gullkua filmfestival arrangeres på og i samarbeid med Gjøvik kino. Det er et samarbeidsprosjekt mellom Gjøvik vgs og Gausdal videregående skole og Pierre de Coubertin. (15.12.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 51

  Kunstverket som vises denne uke er Claude Monets maleri "Regnvær", Etretat, 1886. "Han satte i gang, fulgt av barn som bar lerretene, fem eller seks malerier som gjenga det samme motivet på forskjellige tider av dagen og med forskjellige effekter." Guy de Maupassant i et brev, 1885 (15.12.14)

   
 • Intern UB messe på Gjøvik videregående

  Onsdag 10. desember deltok 15 UB fra Gjøvik vgs og 2 UB fra Raufoss vgs på intern messe på skolen. Denne messa er trening til fylkesmessa på Hadeland i mars 2015. (12.12.14)

   
 • Julekonsert

  Julekonsert på mandag 15.12 på kvelden og tirsdag 16.12 på dagtid! (11.12.14)

   
 • MARKERING AV JUL VED SKOLEN

  Arrangemet for skolens pensjonister
  Julekonsert i Gjøvik kirke
  Skoleavslutning før jul 
    (11.12.14)

   
 • Ingrid Nerseth Jostad

  Utdanningspriser til elever og lærere

  To elever og en lærergruppe fikk de nye utdanningsprisene for sin spesielle innsats i videregående skole. (10.12.14)

   
 • Koselig på elevmentorenes årlige juleverksted.

  Det ble servert grøt og pepperkaker. Så mange som 85 elever møtte opp for å lage julekort, nisser og lenker. (10.12.14)

   
 • Sterke jenter i toppidrett - langrenn

  Ingrid Sørumshaugen og Kristine Alm Karsrud hevder seg begge helt i toppen i sine klasser i langrenn! (09.12.14)

   
 • Finale i basismesterskap for Hedmark og Oppland

  Mandag 8. desember deltok fire elever, to jenter og to gutter, fra Gjøvik VGS på basismesterskap for videregående skoler i Oppland og Hedmark. Her konkurrerte elevene i åtte forskjellige emner. Det nevnes utholdenhet, styrke, koordinasjon, spenst, hurtighet og presisjon. (09.12.14)

   
 • Elever på landslagstur

  Synne Fossheim i 1STA og Guro Nestaker fra 1STF har vært på landslagssamling og spilt u-landskamper i håndball i Spania. (08.12.14)

   
 • Hva skjer i uke 50?

  Ettermiddagssamling/juleverksted
  1/2 engelsk fagdag
  Intern messe for ungdomsbedrifter
  Finaler i basketballturneringen
  Jam i kantina  (08.12.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 50

  Kunstverket som vises denne uke er praktutgaven av Snorres kongesagaer. Det var en nasjonal begivenhet da Snorres Kongesagaer ble utgitt med ny tekst og nye illustrasjoner i 1899. (08.12.14)

   
 • Norli ble nominert blant de fem beste

  Julebutikkene på Gjøvik i år med sine julepyntede vinduer. Butikken fikk hjelp av Design og Håndverk VG1 til å lage utstilling i vinduene. (08.12.14)

   
 • Kreativ undervisning ga karakterhopp

  I Oppland slippes kunstnere til i undervisninga for å hindre at elever dropper ut. For frisørelever på Gjøvik førte det til forbedret mattekarakter. Malin Buene Skattebo har alltid villet bli frisør. Å lære matte var ikke like forlokkende. (03.12.14)

   
 • Nominert til årets julebutikk på Gjøvik

  Design og Håndverk vg1 tok utfordringen. De lagde utstillinger i alle Bokhandler Norli sine vinduer innen fristen, og satte opp torg inne i butikken. (01.12.14)

   
 • Hva skjer i uke 49?

  Elevundersøkelsen
  Tirsdag: Fysak 
  Onsdag og Torsdag: Utprøving fra ungdomsskolen
  Skrivedager for VG2 og VG3 
  Fredag: Nettvett for VG1  (01.12.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 49

  Kunstverket som vises denne uke er Anette Messagers installasjon "Fabler og fortellinger" fra 2004 "(…) Den hjemlige hyggen som kosedyrene illuderer er i hennes verk gjennomskåret av noe faretruende og skremmende." B. Petersen i bladet Billedkunst, 6/2004 (01.12.14)

   
 • Chinook imponerte igjen!

  Chinook Lamers til daglig elev ved musikklinja på Gjøvik videregående skole er blant topp tre i årets utgave av Idol på TV 2. 16-åringen har ifølge dommerpanelet blomstret under årets Idol-sesong, og ble i går kveld stemt videre av TV-seerne. (30.11.14)

   
 • Til alle elever: feilsending fra Vigo, se bort fra denne!

  I natt har mange elever fått tilsendt automatiske kvitteringer fra databasen Vigo, dette er en feil, årsaken er en datofeil i Vigo. (27.11.14)

   
 • Årets OD – prosjekt, oppfølging!

  Har du lyst til å være med å starte en lokal spire avdeling på Gjøvik. Oppstartsmøte om spire 10 desember klokka 16.00. Auditorium 6110. Har du lyst til å forandre verden? Synes du politikk er spennende? Er du opptatt av miljø og bærekraft?  (27.11.14)

   
 • Elevrådsmøte på fredag 28. november!

  Elevrådsmøte nå på fredag.
  Sted: auditorium 6.213
  Tid: 11.00-11.40 (24.11.14)

   
 • Hva skjer i uke 48?

  Tirsdag: Teoriprøve i kroppsøving VG2
  Oppfølgingsbesøk av Drømmeklassen 2014
  Onsdag: Felles fagdag - Naturfag/Geografi/Samfunnsfag
  Finaler i basketballturneringen 27. november
  2MUS på ungdomsskoleturné (24.11.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 48

  Kunstverket som vises denne uke er Jenny Holzers tekst ”Truisms” fra 1977-79 "Holzers "Truisms" har blitt utstilt på vegger, lystavler og reklameskilt både i museer og i det offentlige miljø. Mange har sett dem, lest dem, ledd av dem ogblitt provosert av dem.  (24.11.14)

   
 • Informasjon til elever og foreldre om mobbing

  De siste ukene har det vært stor oppmerksomhet rettet mot mobbing i skolen, og vi opplever at det er et behov for å nå ut til elever og foreldre med informasjon om temaet. (24.11.14)

   
 • 1STD besøkte Minitinget og Naturhistorisk Museum

  Tirsdag 19.11. klokken 06.25 stod bussen klar, og klassen møtte mannsterke opp. For enkelte elever ble nok avreisetidspunktet i tidligste laget, men det var gode muligheter for å ta igjen litt søvn på bussen. (20.11.14)

   
 • 3IB invites you to see their extended essay presentations.

  The extended essay is an individual research project written on a freely chosen topic in one of the student’s academic subjects. The students will be presenting their work and looking forward to your questions and comments. (18.11.14)

   
 • Årets rollespill i regi av FN-sambandet

  Elever fra Gjøvik videregående deltok i årets rollespill i regi av FN-sambandet. Reinsvoll ungdomsskole stod som arrangør og det hele ble høytidelig åpnet på Eina grendehus av ordfører i Vestre Toten kommune Leif Waarum. (17.11.14)

   
 • Hva skjer i uke 47?

  Tirsdag: Konsert av og med musikklinjelærerne
  Onsdag: Samspillkonsert 
  Torsdag: Kultursekken: ZAPP
  KLASSE 3IB inviterer til symposium
  "Si ifra"-kampanjen 2014  (17.11.14)

   
 • Ukens kunstverk - uke 47

  Kunstverket som vises denne uke er Hilmar Fredriksens video "PP" fra 2003. "I videoen PP er det avvikerne som har kunstnerens sympati og det å være i takt eller utakt ser ut til å være filmens gjennomgangstema." Fra lærerveiledningen til Bergen kunstmuseum, 2007. (17.11.14)

   
 • Hanna Hvalbye i 3 MED deltok i Yrkes NM

  Hanna Hvalbye i 3 MED deltok 27 til 31. Oktober  i Yrkes NM i Trondheim. Hanna deltok i klassen for mediegrafiker. (14.11.14)

   
 • Ikke søkt om stipend ennå? Husk å søke før 15. november!

  15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2014. (11.11.14)

   
 • Hva skjer i uke 46?

  Besøk fra Möckelngymnasiet i Karlskoga
  Eksamensmøte Helsearbeiderfag
  Ekskursjon til Oslo: 2MUS og 3MUS
  "Sikker russebil"  (10.11.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 46

  Kunstverket som vises denne uke er Edvard Munchs maleri ”Melankoli” fra 1892
  Han var alene – bølgene gled opp mot ham ensformig – og det tuslet og tuslet mellom stenene. Båten ble mindre og mindre. Åreslagene lød ennu over havflaten. Det må være deilig å elske nå.” Fra en tekst av E. Munch (10.11.14)

   
 • 30-års jubilanter

  Torsdag 6. oktober, på Brusveen gård, delte Rektor Åse Sletten ut Norges Vel's medalje for 30 års lang og tro tjeneste for Oppland fylkeskommune til Amund Berger og Anders Bjørnstad.  (07.11.14)

   
 • Operasjon Dagsverk på Gjøvik VGS 2014

  På den årlige OD-dagen arbeider norske ung-dommer for å samle inn penger for en verdens-aktuell sak. Fuad er en av mange elever på Gjøvik VGS som samler inn penger til årets aksjon.  (07.11.14)

   
 • Ekskursjon med Biologi1 til Drøbak

  Havet – var det ikke der livet oppstod? Eller i hvertfall der det utviklet seg i de første par milliarder av år? De siste dagene av oktober dro skolens biologi1-studenter tilbake til livets vugge for å fange sånne merkelige skapninger som vi aldri ser i Mjøsa. (07.11.14)

   
 • Barneforestillinger ved 3 drama

  3 drama har i høst hatt en periode med utarbeiding og realisering av barneteater i faget Teater i perspektiv. Dette resulterte i 3 forskjellige forestillinger: (06.11.14)

   
 • Høstens rådgiverkonferanse - fokus på hele eleven

  Høstens rådgiverkonferanse - fokus på hele eleven

  Elevenes røst ga en tydelig tale om hva som er viktig for elevene: Tilgjengelighet – Kunnskap - Tid. (05.11.14)

   
 • Konsert med musikklinja i Raufoss Kirke søndag 09.11

  Musikk-elever og lærere inviterer til konsert i Raufoss Kirke søndag 09.11 kl. 1900. Det blir et variert program med alt fra klassisk til jazz og pop. (05.11.14)

   
 • Design og Håndverkselevene lager juleutstilling i byen

  3.år på rad. Denne gangen er det Bokhandler Norli som vi har vært så heldig å få avtale med. Alle Norli sine vinduer ut mot gatene skal dekoreres, i tillegg til noen bord inne i butikken. (05.11.14)

   
 • Hva skjer i uke 45?

  Skrivedag
  Halv fagdag i matematikk
  2DRA på ekskursjon
  Abelkonkurransen 1. runde
  Høgskoledag for Vg2
  Innbetaling etter OD  (03.11.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 45

  Kunstverket som vises denne uke er Harriet Backer, Barnedåp i Tanum kirke, 1892. (03.11.14)

   
 • Bygg-elever lager bås for lagring av strøsand

  Elever på Bygg  gjør en nyttig jobb for skolen og lager bås for lagring av strøsand. Nå kan skolens vaktmestere hente frostfri sand gjennom hele vinteren for strø på utsatte steder. (03.11.14)

   
 • Hva skjer i uke 44?

  Elevrådsmøte på tirsdag
  Internasjonal uke
  Operasjon Dagsverk
  Studiedag: IUP skriving
  Ekskursjon i Biologi
  Fysikk-OL
  Personalseminar  (27.10.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 44

  Kunstverket som vises denne uke er katedralen Sagrada Familia i Barcelona, 1893-1926. Denne kirken i Barcelona er ett av de største og merkeligste bygningsprosjekter i nyere tid. Det ble påbegynt på slutten av 1800-tallet og er fortsatt ikke fullført etter arkitektens død i 1926. (27.10.14)

   
 • Har du jobb til elever på Operasjon dagsverk torsdag 30 oktober?

  For kr 400 i støtte til årets OD prosjekt kan du få en elev fra Gjøvik vgs i relevant arbeid en hel skoledag. Eksempel på jobber:  rake løv, vaske bil, vaske vinduer, vareopptelling, hundepass, enkelt malearbeid osv. (21.10.14)

   
 • Hva skjer i uke 43?

  Konsert i MDD-auditoriet
  Ekskursjon i Biologi
  Delta i Filosofi - NM
  Informasjon om Operasjon Dagsverk
  (19.10.14)

   
 • OD 2014 – «Mitt liv – mine valg»

  Pengene fra årets OD-prosjekt går til Etiopia og Malawi. De to er blant verdens fattigste land, og begge er mannsdominerte samfunn. (19.10.14)

   
 • Konsert onsdag 22.10 kl. 1100 i MDD-auditoriet

  1MU, 2MUS og 3MUS arrangerer onsdag 22.10 kl. 1100 konsert. Denne gangen er det åpen konsert hvor elevene selv bestemmer innhold og program. Vi garanterer stor sjangerbredde. (18.10.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 43

  Kunstverket som vises denne uke er Lucas Cranachs maleri ”Kristus og ekteskaps-brytersken” fra 1531.
  ”Den av dere som er uten synd, kan kaste den første steinen på henne.” Joh. 8, 1-11 (18.10.14)

   
 • Hva skjer i uke 42?

  Kjemi-OL 1. runde
  Undersøkelse «Min Livsstil – ung helse» 
  Basketballturnering
  OD 2014
    (13.10.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 42

  Kunstverket som vises denne uke er Tom Wesselmanns maleri  ”Smoker #24” fra 1976. (12.10.14)

   
 • Åshild Amsrud på lærerrommet

  Fengslende undervisning

  Noen har knapt grunnskolen og andre har ingen skolegang fra hjemlandet. Det er noen av utfordringene lærerne Åshild Amsrud, John Arne Johnsgård og Eirik Gustavsen møter i Vestoppland fengsel. (12.10.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 41

  Kunstverket som vises denne uke er Pablo Picassos maleri  ”Guernica” fra 1937. (06.10.14)

   
 • Videregående opplæring i Oppland styrker arbeidet med psykisk helse

  Videregående opplæring styrker arbeidet med psykisk helse

  Opplands elever, lærlinger og lærekandidater skal oppleve vennskap, tilhørighet og mestring i hverdagen uansett hvilken opplæring de følger. (28.09.14)

   
 • 8 medaljer på KM i friidrett!

  Skolen høstet mange medaljer under friidretts KM på Brandbu tirsdag! Telma Eid sørget selv for fire av medaljene, gull i høyde, lengde og 100m og sølv i kule.  (24.09.14)

   
 • Hva skjer i uke 39?

  Samspillkonsert
  KM i friidrett 
  Jam i kantina 
  Elevrådsmøte
  Kultursekken  (22.09.14)

   
 • UKENS KUNSTVERK – UKE 39

  Kunstverket som vises denne uke er Christian Krohgs maleri  ”Kampen for tilværelsen” fra 1888/89. ”Du skal male slik at du griper, rører, forarger eller gleder den store hop nettopp ved det samme som har grepet, rørt, forarget eller gledet deg selv.”
  Chr. Krohg, fra ”Det ene fornødne i kunsten”, 1888 (22.09.14)

   
 • Informasjonsmøte om videregående opplæring for fremmedspråklige

  Onsdag 10. september arrangerte fylkesopplæringssjefen (FOS) for første gang et eget informasjonsmøte for minoritetsspråklige 10. klassinger og deres foresatte. (19.09.14)

   
 • Hva skjer i uke 38?

  Informasjon om helseprosjekt
  Foreldremøte 
  Oppstart i lære
  Russestyre


  (15.09.14)

   
 • 3IB får besøk fra Krakow

  9-16 september får 3IB besøk fra IB-elever som går på VIII Prywatne Akademickie Liceum Ogólnokształcące (videregående skole) i Krakow. De polske elevene skal bo hos de norske elevene i en uke og delta i workshops på skolen som handler om film og reklame. 2MED skal også delta i disse workshops. (09.09.14)

   
 • 3IB får besøk fra Krakow

  9-16 september får 3IB besøk fra IB-elever som går på VIII Prywatne Akademickie Liceum Ogólnokształcące (videregående skole) i Krakow. De polske elevene skal bo hos de norske elevene i en uke og delta i workshops på skolen som handler om film og reklame. 2MED skal også delta i disse workshops. (09.09.14)

   
 • Rapport fra geofaglig utferd

  Geofag handler om de virkelig store hendelsene i naturen. – Om hvordan fjell blir skapt og hvordan de slites ned av bre og elv. Disse prosessene skjer ikke i klasserommet – du må ut for å oppleve faget på kroppen! Denne uka var vi på en geofaglig reise oppover elva for å finne ut hvor vannet i Mjøsa kommer fra.  (09.09.14)

   
 • FORELDREMØTE FOR ELEVER PÅ VG1

  Gjøvik videregående skole innbyr til foreldremøte onsdag 10. september for alle skolens VG1-klasser. Dette er et viktig informasjonsmøte, og vi håper at flest mulig har anledning til å delta. (08.09.14)

   
 • Ukens kunstverk: Uke 37

  Kunstverket som vises denne uken Frans Widerberg, Rytteren, 1978. «Rytteren er det enkleste og tydeligste symbol på de krefter som fører meg gjennom livet. Han bæres gjennom rommet, hesten har kreftene, rytteren har viljen.» Frans Widerberg (07.09.14)

   
 • Lyd- og bildebølger i Badedammen

  Skoleelever stiller ut på Lillehammer Kunstmuseum. Oppgaven var enkel og grei: Laget bilde med lyd til. Med andre ord en tur i parken for de kreative elevene ved media og kommunikasjonslinja ved Gjøvik vgs. (05.09.14)

   
 • Jeg er opptatt av at elevene skal få igjen mest mulig

  Vi vil strekke oss langt for elevene. Endelig kan rektorer og lærere ønske elevene velkommen til nytt skoleår. – Jeg er kjempeglad for at streiken er slutt. Jeg er glad for å endelig kunne ønske velkommen til nytt skoleår og til å få skolen igang igjen, sier rektor Åse Sletten ved Gjøvik videregående skole. (02.09.14)

   
 • Oppmelding til høsteksamen

  Skal du ta opp, enten som elev eller som privatist, et fag du har strøket i eller vil forbedre? Fristen gjelder også for fag du strøk i som elev før sommerferien i år, men da melder du deg opp på kontoret i 3. etasje!

  Registrer deg på www.privatistweb.no mellom 20. august og 15. september 2014. Se www.oppland.no/eksamenskontoret eller ring Eksamenskontoret i Oppland, tlf 61 28 94 06 / 07. (01.09.14)

   
 • Nye datoer foreldremøter

  Pga. streiken flyttes foreldremøtene slik;

  VG1, onsdag 10. september kl. 1830
  VG2, torsdag 18. september kl. 1830

  Møtene starter i GVS-hallen med en felles velkomst og informasjonsdel.  (01.09.14)

   
 • OPPSTART ETTER STREIK, kortversjon

  Mandag 1.9. permitteres elevene kl.1130
  Det blir allmøte for personalet kl. 1200 i GVS-hallen

  Tirsdag 2.9.
  Alle elever møter kl. 0800:

  Vg1: I GVS-hallen, Vg2 og 3: I kantina eller direkte på rom (se oversikt nedenfor i denne nyheten - oppdatert 1.9. kl. 1900:) (01.09.14)

   
 • Plakat med streiken over.

  Lærerstreiken er over

  Lærerstreiken er over. Fra i morgen - tirsdag - går all undervisning som normalt igjen. (01.09.14)

   
 • Illustrasjonsbilde streik

  Gjøvik VG1: Undervisning mandag

  Klasse 1 STA på Gjøvik videregående skole vil starte mandag 1. september kl 08.00. (26.08.14)

   
 • Illustrasjonsbilde streik

  Foreldremøte utsatt

  Foreldremøte for Vg1 elever ved Gjøvik vgs som var satt til torsdag 28. august er på grunn av streiken utsatt.  (26.08.14)

   
 • Informasjonsmøte

  Elevrådet ved Gjøvik videregående skole vil holde informasjonsmøte for elevene tirsdag 26. august klokken 11.30. Fylkesrådmann Rasmus O. Vigrestad og fylkesopplæringssjef Inge Myklebust vil delta. (25.08.14)

   
 • Illustrasjonsfoto streik

  Justert opplegg for elever ved Gjøvik vgs

  Hele Vg1 er permittert til streiken er over. Noen klasser i Vg2 og Vg3 skal ha undervisning. (21.08.14)

   
 • Illustrasjonsfoto streik

  Alle elever skal møte til tross for streik

  Alle elever skal møte opp mandag 18. august på Gjøvik videregående skole til tross for streik. (15.08.14)

   
 • 2. inntaket er klart

  2. inntaket er klart

  341 søkere får i dag tilbud om skoleplass eller plass på høyere ønske i Oppland for neste skoleår. (08.08.14)

   
 • Streikevest

  Streik på Gjøvik videregående skole

  Utdanningsforbundets medlemmer ved Gjøvik videregående skole er tatt ut i streik fra mandag 11. august. Foreløpig er ingen andre skoler tatt ut. Elevene på Gjøvik vgs. skal møte som normalt. (06.08.14)

   
 • Velkommen til skolestart 18. august

  Nye og gamle elever møter i GVS-hallen på skolen for velkomst og fordeling på klasser.

  VG1: kl. 0800
  VG2: kl. 0900
  VG3: kl. 1000

  Vær på plass i hallen litt før oppstart! (06.08.14)

   
 • Pålogging Skoleportal

  Fronter pålogging=Skoleportal

  Ved å logge deg på skoleportal er du automatisk pålogget Fronter. Bruk samme brukernavn og passord som ved pålogging til Fronter. (04.08.14)

   
 • Skolestart

  Skoleåret 2014-15 starter med første planleggingsdag for undervisningspersonalet tirsdag 12. august.

  Første skoledag for elevene er mandag 18. august.

  Hilsen rektor (29.07.14)

   
 • 1. inntak 2014 i Oppland er klart

  1. inntaket er klart

  6976 søkere får i dag tilbud om skoleplass i Oppland for neste skoleår. (10.07.14)

   
 • Elever og lærer i "skyen"

  Til høsten får alle elever tilbud om å lagre sine dokumenter i Microsoft Office 365. Ved skolestart innføres Skoleportal for tilgang til alle Microsoft produktene, samt at det legges til rette for enkel pålogging til IKT-verktøy som brukes i undervisningen. (26.06.14)

   
 • Klageregler

  Standpunktkarakter hadde frist 20. juni! (offentliggjort 2. juni!)

  SKRIFTLIG EKSAMEN; HURTIGKLAGEFRIST er 1. JULI. Klager som er kommet til klagenemda innen den datoen blir behandlet i uke 27 og uke 28. Resterende klager behandles etter ferien (Klagefrist 14. juli). Gjelder sentralt gitte eksamener.
  For resterende frister: klikk på overskriften. (23.06.14)

   
 • God sommer

  Alle elever og ansatte ved Gjøvik videregående skole ønskes en riktig GOD SOMMER! (22.06.14)

   
 • Flere fullfører og består videregående opplæring i Oppland

  Flere fullfører og består videregående opplæring i Oppland

  70 % av elevkullet som startet i videregående opplæring i 2008 har bestått videregående opplæring. (20.06.14)

   
 • Rom for interiør

  Elevene på Design og Håndverk VG1 har den siste tiden jobbet med interiør. De har blitt kjent med interiørstiler, planløsninger, målestokk, perspektivtegning, ncs fargesystemer og interiørdesigneryrket. (16.06.14)

   
 • Hva skjer i uke 25?

  Program for siste skoleuke
  Avslutninger
  Vitnemål og karakterer (14.06.14)

   
 • Hva skjer i uke 24?

  Ekskursjon på frisør
  Finale i årets sjakkturnering
  Jam i kantina på fredag
  Dramaforestilling på lørdag og søndag
    (10.06.14)

   
 • Ukens kunstverk – Uke 24

  Laurits Andersen Ring, I juni måned, 1899. Maleri
  Blås på meg barn! Fang mine stigende stjerner og kikk på min gule sol som brenner i gressets grønne himmel - med alle de undrende øyne. La de små barn komme til meg for de vet ikke hva ugress er. Harald Sverdrup, Løvetannens bønn, fra Samlede dikt, 1948-82 
  (10.06.14)

   
 • Utsnitt av oppgaven. Se lenke i teksten.

  Kvalifisert til Yrkes-NM i mediegrafikerfaget

  Hanna M. Hvalbye i 2MEDB har i en landsdekkende kvalifisering blitt valgt ut som deltaker i NM for mediegrafikere.  (06.06.14)