• Globalt fosfor-varsel presentert

  Elevene på Valle fikk presentert en helt fersk rapport som viser at matproduksjon vil bli vanskelig på grunn av mangel på fosfor.

    (26.08.14)

   
 • Representantene fra Swaziland

  Fra Swaziland for å lære om norsk kjøttproduksjon

  Tre storfebønder og en slakterirådgiver fra Swaziland er nå på besøk i Oppland. De skal lære om norsk kjøttproduksjon. (21.08.14)

   
 • "Bli kjent dag" for elever på skogtur

  I dag var elever og lærere på tur i skogen ved Karidalen i fantastisk vær. Målet var "Øyvinds plass" i Valles egen skog. Gjennom hele dagen har det vært mange ulike aktiviteter der elevene har utført oppgaver og øvelser som har gjort dem mer kjent med hverandre. (21.08.14)

   
 • Jubilantsamling før skolestart

  Lørdag 16.august var en rekke 10, 25 og 50 års jubilanter samlet på Valle. De frammøtte hadde gjennomført ulike utdanninger som, agronomutdanning, gartnerutdanning, kombinert jord- og skogbruksutdanning og treårig utdanning med studiekompetanse for mange år siden.  (17.08.14)

   
 • Nytt skoleadministrativt system

  Nytt skoleadministrativt system

  Oppland fylkeskommune får nytt og moderne skoleadministrativt system - Visma FLYT Skole. Nytt system skal forbedre kommunikasjonen mellom skoleadministrasjon, elever, foresatte og lærere. Skal være klart til bruk i 2017. (14.08.14)

   
 • 2. inntaket er klart

  2. inntaket er klart

  341 søkere får i dag tilbud om skoleplass eller plass på høyere ønske i Oppland for neste skoleår. (08.08.14)

   
 • Pålogging Skoleportal

  Fronter pålogging=Skoleportal

  Ved å logge deg på skoleportal er du automatisk pålogget Fronter. Bruk samme brukernavn og passord som ved pålogging til Fronter. (04.08.14)

   
 • 1. inntak 2014 i Oppland er klart

  1. inntaket er klart

  6976 søkere får i dag tilbud om skoleplass i Oppland for neste skoleår. (10.07.14)

   
 • Elever og lærer i "skyen"

  Til høsten får alle elever tilbud om å lagre sine dokumenter i Microsoft Office 365. Ved skolestart innføres Skoleportal for tilgang til alle Microsoft produktene, samt at det legges til rette for enkel pålogging til IKT-verktøy som brukes i undervisningen. (26.06.14)

   
 • Flere fullfører og består videregående opplæring i Oppland

  Flere fullfører og består videregående opplæring i Oppland

  70 % av elevkullet som startet i videregående opplæring i 2008 har bestått videregående opplæring. (20.06.14)

   
 • Valle og Lena slås sammen til en skole

  I dag torsdag 12. juni 2014 besluttet fylkestinget i Oppland å slå sammen Valle videregående skole og Lena videregående skole. I tillegg ble det lagt vekt på at Valle skal være hovedarena for naturbruksopplæringen gjennom å sikre høykvalitet på opplæring og ved å være framtidsrettet. Fylkestinget ble avholdt i Trysil. (12.06.14)

   
 • FNs internasjonale år for familielandbruket

  Tirsdag den 3. juni ble det satt fokus på familielandbruket i Norge og resten av verden på Honne, Biri. I følge José A. Asaba, leder for FNs internasjonale år for “Family Farming” står familielandbruket for 70 % av verdens matproduksjon. (04.06.14)

   
 • Valle vgs

  Forslag om å slå sammen Valle vgs og Lena vgs

  I går kom innstillingen fra fylkesrådmannen og fylkesopplæringssjefen om utbygging Valle. Deres forslag til vedtak er å slå sammen skolene til en skole. I tillegg foreslår de en utbygging av Presteseter og Valle som tidligere vedtatt, og med en helhetlig løsning hvor også skolestedet Lena er inkludert. (28.05.14)

   
 • Vil ta høgskoleutdanning i landbruk

  Hele 10 av Valles nåværende og tidligere elever søker seg til Høgskolen i Hedmark (HeHi) kommende studieår. Tre av elevene søker seg til bachelorstudier i skogbruk på HiHe, Evenstad. Mens hele sju elever søker jordbruksstudier (agronomi/landbruksteknikk) bachelorstudier på HiHe, Blæstad. (12.05.14)

   
 • Rekordsøkning til Naturbruk på Valle for skoleåret 2014/2015

  Søkningen til naturbruk på Valle videregående skole er betydelig høyere for neste skoleår. Totalt er det 164 ungdom som har naturbruk på Valle som førsteønske mot 137 for ett år siden. Det er 27 flere søkere, dvs. 20 % flere til skoleåret 2014/2015 sammenlignet med søkningen til inneværende skoleår. (23.04.14)

   
 • Vikar for Elev- og lærlingombudet

  Etter påske går Elev- og lærlingombud, Kjerstin G. Lundgård ut i fødselspermisjon, inn kommer Helene Kvarberg Tolstad. (11.04.14)

   
 • Profråd-verktøyet -Trenger du noen å snakke med om yrkesvalg?

  Trenger du noen å snakke med om yrkesvalg?

  15 av våre karriereveiledere på karrieresenterne i Oppland er uteksaminert og klar for å ta i bruk Profråd-verktøyet! Kartlegging og profesjonell veiledning gir et sikrere yrkes- eller utdanningsvalg. (10.04.14)

   
 • Engasjerte ungdommer

  Elev- og lærlingombudet har skrevet et leserinnlegg som har stått på trykk i flere aviser. Innlegget handler om engasjerte ungdommer og om å gi de muligheten. (09.04.14)

   

Aktivitetskalender

 
Valle på Facebook

Pålogging til:

Utdanningsvalg

Naturbruksutdanningen. Videregående opplæring med studiekompetanse
Vil skape

CHAT - Oppland fylkeskommune

Skoleskyss

Opplandstrafikk

Valle videregående skole, Boks 3, 2851 LENA  Telefon 61 14 33 50  Fax 61 14 33 51  E-post vallevdg@oppland.org

Ansvarlig redaktør: Morten Kleven  - medredaktør: Jan Skjølås - Inger-Marit Østby