• Markering av friluftslivets år 2015

  7 elever og 2 lærere fra Lena – Valle videregående skole deltok på markeringen ifm åpningen av friluftslivets år på Torsætra den 13 januar. Det var en flott markering med taler, fakkeltog, bålhygge og selvsagt overnatting i Lavo. Vi oppfordrer alle til å overnatt ute i løpet av 2015! (14.01.15)

   
 • Søke videregående opplæring i Oppland

  Søke videregående opplæring

  Oppland fylkeskommune ønsker deg velkommen som søker til videregående opplæring i skole og formidling til læreplass. (07.01.15)

   
 • Oppstartdag for alle ansatte på ny skole

  Fredag 2. januar 2015 var alle ansatte på Lena-Valle vgs samlet på Melkefabrikken, Kapp. Rektor Torfinn Overn ønsket velkommen med bl.a. å fortelle at den nye organisasjonen består av 162 medarbeidere og 685 elever. Bjørge Stenbøl holdt forelesning om prestasjonskultur. (02.01.15)

   
 • De tre siste rektorene på Valle

  Like før jul var en markering av at skolen opphører som egen skole fra nyttår, for ansatte og pensjonister. Da slås Valle og Lena videregående skole til Lena-Valle videregående skole. Markeringen i skolens festsal ble åpnet av nestleder Astrid Solberg Bekken. (29.12.14)

   
 • Ingrid Nerseth Jostad

  Utdanningspriser til elever og lærere

  To elever og en lærergruppe fikk de nye utdanningsprisene for sin spesielle innsats i videregående skole. (10.12.14)

   
 • Bård Vegard Solhjell

  Valle - en helsefremmende skole

  Valle videregående skole ble sertifisert som en helsefremmende skole mandag 8. desember.  (08.12.14)

   
 • Illustrasjon fra prosjektet RULL

  Oppland med i nasjonalt arbeid for rekruttering til landbruket

  Opplands erfaringer med å rekruttere til landbruket tas videre i en nasjonal arbeidsgruppe oppnevnt av Landbruksdepartementet.

    (08.12.14)

   
 • Jul på Valle - 13. desember

  Jul på Valle arrangeres lørdag 13. desember. Mange ungdomsbedrifter har mye spennende å tilby av julevarer og juleopplevelser. Det er elever fra alle fire programområder på VG2 og elevene fra VG3 Studieforberedende naturbruk planlegger og gjennomfører arrangementet. Nytt av året er en forestilling med Snikker Andersen på låvebrua. VELKOMMEN! (04.12.14)

   
 • Utprøvingsdager i naturbruk for 100 elever

  Hundre elever fra ungdomsskoler fikk prøve ut varierte naturbruksaktiviteter på Valle 25. og 26. november. Elevene fra Gjøvikregionen kom på besøk tirsdag, mens elever fra Gudbrandsdalen, Valdres og Hadeland kom i buss tirsdag kveld og fikk med seg en kveld og en natt på skolen før  utprøvingen onsdag. (26.11.14)

   
 • Illustrasjonsbilde fra RULL

  Elever får prøve ut naturbruk

  10. klassinger fra hele fylket får teste ut en skoledag og internatlivet på Valle videregående skole.  (17.11.14)

   
 • 70-års agronomjublant – utdannet i 1944

  Sist fredag var det en helt spesiell markering av en 70-årsjubilant på Valle. Det er nemlig hele 70 år siden Simen Bleken ble utdannet agronom ved skolen. Han var en av 29 elever som tok agronomutdanningen i 1944. (16.11.14)

   
 • Høstens rådgiverkonferanse - fokus på hele eleven

  Høstens rådgiverkonferanse - fokus på hele eleven

  Elevenes røst ga en tydelig tale om hva som er viktig for elevene: Tilgjengelighet – Kunnskap - Tid. (05.11.14)

   
 • Foto: Dorte Finstad

  Magnus anleggsgartner - Verdens beste jobb!

  Det sier Magnus Nyheim som valgte å bli anleggsgartner. Anleggsgartneryrket er for dem som liker å arbeide ute med å skape gode og vakre uteområder for oss alle. Et yrke som det er behov for. Magnus gikk først to år på Valle vgs, så to års læretid på Dokka. Nå tar han fagskoleutdanning på Statens gartnerskole på Vea for å bli anleggsgartnertekniker. (01.11.14)

   
 • Elevundersøkelsen gjennomføres uke 46

  Elevundersøkelsen gjennomføres for alle elever på Valle 10.-14. november 2014. Her finner elever og foresatte informasjon om selve undersøkelsen. Vi oppfordrer alle til å lese den. Ytterligere informasjon finnes på http://www.udir.no/Laringsmiljo/Elevundersokelsen/ (27.10.14)

   
 • Videregående opplæring i Oppland styrker arbeidet med psykisk helse

  Videregående opplæring styrker arbeidet med psykisk helse

  Opplands elever, lærlinger og lærekandidater skal oppleve vennskap, tilhørighet og mestring i hverdagen uansett hvilken opplæring de følger. (28.09.14)

   
 • NM i pløying med hest og veterantraktor

  I morgen 27. september er det NM i pløying på Valles arealer på Kapphøgda ved riksvei 33. Idag har det vært et stort innrykk, og det har vært kurs i pløying med hest som sees av bildene i fint høstvær. (26.09.14)

   
 • Fårikålens festdag markert på to skoler

  Naturbrukselever fra Valle vgs og restaurant og matfagselever fra Raufoss vgs har arbeidet sammen og hver for seg for å forberede denne dagen. I dag den 25. september har elever fra begge skolene har tilberedt og servert fårikål. (25.09.14)

   
 • Informasjonsmøte om videregående opplæring for fremmedspråklige

  Onsdag 10. september arrangerte fylkesopplæringssjefen (FOS) for første gang et eget informasjonsmøte for minoritetsspråklige 10. klassinger og deres foresatte. (19.09.14)

   

Aktivitetskalender

 
Valle på Facebook

Pålogging til:

Utdanningsvalg

Naturbruksutdanningen. Videregående opplæring med studiekompetanse
Vil skape

CHAT - Oppland fylkeskommune

Skoleskyss

Opplandstrafikk

Valle videregående skole, Boks 3, 2851 LENA  Telefon 61 14 33 50  Fax 61 14 33 51  E-post vallevdg@oppland.org

Ansvarlig redaktør: Morten Kleven  - medredaktør: Jan Skjølås - Inger-Marit Østby