• Kreativt, overraskande, moderne, omfattande, omsynsfullt og frimodig

  Russerevyen 2014 var ein stor suksess. (14.04.14)

   
 • Vikar for Elev- og lærlingombudet

  Etter påske går Elev- og lærlingombud, Kjerstin G. Lundgård ut i fødselspermisjon, inn kommer Helene Kvarberg Tolstad. (11.04.14)

   
 • Reisebrev fra Le Vigan

  Reisebrev fra Le Vigan

  Elever og lærere ved 1 ST på avd. Otta NG vgs er i disse dager i Frankrike for å besøke sin franske samarbeidsklasse ved skolen Lycée André Chamson som ligger i Sør-Frankrike i Le Vigan. Samarbeidet knytter seg til et skoleprosjektet med tema klimaendringer og klimatiltak lokalt, nasjonalt og globalt. Prosjektet forankres i fagene naturfag, fransk, engelsk, samfunnsfag, geografi og matematikk. Skolen har fått støtte gjennom TROLLSTIPEND, som knyttes til avtale om økonomisk, industrielt og vitenskapelig samarbeid (Trollavtalen) fra 1986 hvor Norge har forpliktet seg til å avsette et beløp til stipend for norske fransklærere og elever i grunnskolen og i den videregående skolen. Stipendene skal brukes til studiereiser i Frankrike. Det er satt av til sammen ca 2 millioner kroner til disse stipendene. For mer informasjon se: http://www.fivai.no/trollstipend.aspx

  Våre franske elever og lærere vil gjøre en gjenvisitt hit til Nord-Gudbrandsdal, noe vi gleder oss stort til! (11.04.14)

   
 • Profråd-verktøyet -Trenger du noen å snakke med om yrkesvalg?

  Trenger du noen å snakke med om yrkesvalg?

  15 av våre karriereveiledere på karrieresenterne i Oppland er uteksaminert og klar for å ta i bruk Profråd-verktøyet! Kartlegging og profesjonell veiledning gir et sikrere yrkes- eller utdanningsvalg. (10.04.14)

   
 • Engasjerte ungdommer

  Elev- og lærlingombudet har skrevet et leserinnlegg som har stått på trykk i flere aviser. Innlegget handler om engasjerte ungdommer og om å gi de muligheten. (09.04.14)

   
 • Internasjonalisering VG2- Industriteknologi

  Praksis i Estland

  Vg2 Industriteknologi er i disse dager på internasjonalisering i Estland. Her er seks av våre elever med på en ‘’yrkesskole’’ i byen Tallinn. Skolen heter ‘’Tallinna Tööstushariduskeskus’’. (08.04.14)

   
 • Den nye skulen vår

  Sjå bilete her (05.04.14)

   
 • Grunnlovsjubileet

  "Enig og tro til Dovre faller". (01.04.14)

   
 • Årsmelding

  Årsmelding for elev- og lærlingombudet 2013-2014

  Elev- og lærlingombudet legger fram sin årsmelding for året 2013-2014. (01.04.14)

   
 • Elever med i europeisk forskningsprosjekt

  Elever med i europeisk forskningsprosjekt

  Forrige uke hadde avdeling Otta besøk av Senter for IKT i utdanningen, som er underlagt Kunnskapsdepartementet. Senteret skal bidra til økt kvalitet i opplæring ved bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) for barn i barnehagene, elever i grunnopplæringen og studenter i lærer- og barnehagelærerutdanningen. (01.04.14)

   
 • Stemningsrapport fra Malta

  Stemningsrapport fra Malta

  Fredag kom 2. pulje lærere til Malta. Etter en kort omvisning og informasjon om bosted, arbeidssted og rutiner, spiste vi en felles middag på Hard Rock Cafe i St. Julians. (01.04.14)

   
 • Comenius "Life gets better when we share!"

  Comenius "Life gets better when we share!"

  Vil sende en stor takk til alle på og utenfor skolen som gjorde det mulig for oss å arrangere besøket av de franske, tyske og italienske elevene og lærerne. De var veldig fornøyde når de dro og ville gjerne komme tilbake til Norge. Prosjektet handler om at ved å dele så kan vi få det bedre. Temaet er klimaendringer og hvordan de kan påvirke vår verden og hvordan vi sammen kan arbeide for at klimaendringene ikke skal skje i det tempoet de gjør dag. (01.04.14)

   

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule: Avd. Otta, Skansen 9, 2670 Otta, tlf. 61 21 54 00.  Avd. Hjerleid, 2662 Dovre, tlf. 61 24 23 30.  Avd. Lom, 2686 Lom, tlf. 61 21 92 70

Ansvarlig redaktør: Solveig Rindhølen. Web-ansvarlige: Elin Haugstulen, Ove Kirkestuen, Olga Hagen, Jehans Storvik, Terje Bekken