• God jul!

  Vi er inne i siste skoleuke høsten 2014, før vi tar en velfortjent pause med juleferie.Skolen ser frem til den tradisjonelle juleavslutningen fredag 19. desember. Vi møtes til fellessamling i Totenhallen før vi har klassevise samlinger, der vi ønsker hverandre en riktig god jul og et godt nyttår 2014! (18.12.14)

   
 • Planleggingsdager

  For å få en god start på de ulike forberedelsene har vi etter avtale med skoleeier og de tillitsvalgte blitt enige om èn ekstra planleggingsdag med alle ansatte. Dette innebærer at vi avholder en felles oppstartdag fredag 2. januar, og i tillegg en ordinær planleggingsdag for de to enhetene mandag 5. januar. (17.12.14)

   
 • Lena-Valle videregående skole

  Fylkestinget i Oppland fylkeskommune vedtok på junitinget 2014 at Lena og Valle videregående skole slås sammen fra 1. januar 2015. Navnet på den nye skolen er Lena-Valle videregående skole. Den sammenslåtte skolen vil omfatte sju ulike utdanningsprogram, som er de samme som i dag er organisert på Lena vgs. og Valle vgs. (17.12.14)

   
 • Spikk og Flis

  Elevbedriften Spikk og Flis UB deltok lørdag 13.desember på Jul på Valle.  Der solgte de forskjellige treprodukter som de har produsert i løpet av høsten.  Bedriften består av 12 elever på trearbeid.  På bildet ser vi Niklas Støen Engen, Artüras Popa og Kim Roger Hansen Blåfjelldal.
  (16.12.14)
   
 • Juleverksted 1HOb

  Fredag 5 desember har 1 hoa og 1 hob hatt juleverksted. Vi har laget julepynt og vært på kjøkkenet og laget kaker / godteri. Etter lunsj har elevene lært å lage barkranser. (16.12.14)

   
 • Hamlet

  Fredag 12. desember brukte 2STA og 2STB fagdagen sin i norsk til å dra til Oslo for å sjå Det Norske Teatrets oppsetting av William Shakespeares "Hamlet". På førehand hadde nokre elevar hatt foredrag om forfattaren og fått innføring i bakgrunnen for og handlinga i stykket og arbeidd med korleis motiv frå "Hamlet" har vorte brukt i målarkunst og litteratur. (16.12.14)

   
 • Filmdag i spansk

  På fagdagen i spansk 11.12. arbeidet Vg1-gruppa i spansk med Cary Fukunagas prisbelønte film "Sin nombre", som viser virkeligheten til de mange tusen latinamerikanere som prøver å ta seg ulovlig inn i USA, samtidig som den framstiller et samfunn gjennomsyret av vold og undertrykking. (16.12.14)

   
 • Zumba

  I løpet av oppholdet på La Santa har alle elevene fått i oppgave å delta på aktiviteter som, for mange, er litt utenfor komfortsonen sin. En stor gruppe gutter deltok med stor iver på zumba. Noen av dem stilte seg, som dere kan se, like greit på første rad. (09.12.14)

   
 • Bald ist es Weihnachten!

  Med jul som tema brukte 3. klasse tysk en del tid på å sette seg inn i tyske juletradisjoner og skrive og fortelle om egne juletradisjoner. Etter teoridelen var det tid for julestemning: juleverksted med pepperkaker og gløgg. (08.12.14)

   
 • Las Santa

  Vi i 3.klasse på idrett er for tiden på treningsleir på La Santa. Her er det trening, soling, bading og sosialt samvær som er hovedinnholdet.  Alle har så langt fått prøve en del av det Club La Santa har å tilby av instruktørdrevne aktiviteter, det være seg yoga, aerobic, step eller "insanity". (08.12.14)

   

Tur til Gausdal

Pålogging til:

 Outlook Web Access

Østre Toten Folkebibliotek

Triatlon 2014

Hva skjer?

3IDRA Isredning

Lena vgs, Postboks 133, 2851 Lena tlf 61 14 32 80 faks 61 14 32 81 lena.vgs@oppland.org